Spaissaritähti tanssi Gangnam Stylea – yleisö villiintyi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin popkappale on edelleen korealaisen PSY:n esittämä Gangnam Style, jonka hauskasta tanssista on syntynyt myös varsinainen ilmiö. Maailmaa kiertävä PSY onkin päässyt opettamaan tanssiaan muun muassa Justin Bieberille ja Britney Spearsille.

Nyt vuorossa on australialaisen X Factor -kilpailun tuomari ja Spice Girls -yhtyeen jäsen Mel B. Kyseinen neitokainen nimittäin tanssi kykyjenetsintäohjelmassa hittikappaleen tahdissa PSY vierellään. Brown saikin yleisön kirkumaan yhteistanssillaan korealaisräppärin kanssa.

– Tyttäreni tappaa minut, jollen tee tätä, kommentoi maustetyttö ohjelmassa ennen tanssiesitystä.

Kuva: YouTube

Ennen Gangnam Style -jättihittiään PSY oli säveltänyt musiikin kahteen eteläkorealaiseen Mong Jung Gi -seksikomediaan ja jopa näytellyt niissä. Mong Jung Gi -elokuvien kerrotaan lehdessä muistuttavan lähinnä amerikkalaisia American Pie -komedioita. Kansainväliseksi hitiksi noussut kappale on single PSY:n kuudennelta studioalbumilta. Ennen uutta levyä artisti oli kaksi vuotta tauolla.