Tila Tequila puhuu sekavia: ”Illuminati-salaseura pitää tukikohtaa kuussa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen realitytähti Tila Tequila on tunnettu julkkistyrkky, joka sai aiemmin tänä vuonna potkut Celebrity Rehab -realityohjelmasta jo ennen kuvausten alkamista. Viime talvena paljastui, että Tila on mukana rajulla pornovideolla harrastamassa lesboseksiä kahden naisen kanssa.

Nyt Tila on kirjoittanut blogiinsa pitkän avautumisen, jonka hän on omistanut ”Illuminati-järjestölle”. Illuminati-nimellä kutsutaan väitettyä salaseuraa, jonka jotkut uskovat havittelevan maailmanvalloitusta. Järjestön olemassaolosta ei ole varsinaisia todisteita, mutta se ei ole estänyt salaliittoteoreetikoita kirjoitamasta korkealentoisia väitteitä sen toiminnasta.

Tila Tequila väittää ”toisille” omistetussa tekstissään muun muassa tuntevansa kaikki Illuminati-järjestön salaisuudet. Hänen mukaansa järjestöllä on käytössään ”supersotilaita”, jotka ovat uudelleenkoulutettuja kadonneita lapsia. Realitytähti väittää joutuneensa tarkkailluksi koko hänen elämänsä ajan ja uskoo järjestön lähettäneen kolme humanoidia pelottelemaan häntä. Tähden mukaan Illuminatin johtajat ovat kotoisin vieraalta planeetalta, pitävät tukikohtaa kuussa ja heillä on myös maanalaisia kaupunkeja.

Maapallon kansalaisten onneksi Tila lupaa johtavansa vallankumousta Illuminatia vastaan, ja vakuuttaa maailmassa olevan paljon supervoimilla varustettuja ihmisiä jotka ovat valmiita kamppailemaan hänen puolellaan. Tila myös kertoo kuolleensa seitsemän kertaa ja tavanneensa Jumalan viimeisimmällä kerralla.

Tila Tequila, oikealta nimeltään Thien Thanh Thi Nguyen, nähdään realitytähtenä myös Suomessa MTV-viihdekanavalla pyörivässä ohjelmassaan. Avoimesti biseksuaali Tequila oli kihloissa seurapiirijulkkis Casey Johnsonin kanssa. 30-vuotias Johnson & Johnson -jättiyhtiön perijätär kuoli kuitenkin yllättäen vuoden 2010 alussa. Parhaillaan valokuvaaja Garry Sunin syyttää realitytähteä tyttöystävänsä aseistetusta kidnappauksesta.