Ilo irti pienestä peniksestä – tässä parhaat vinkit

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Miesten joukossa liikkuu vuodesta toiseen myytti suuresta peniksestä. Vaikka suurin osa uroksista onkin varusteluineen niin sanottua normaalikokoa, mahtuu joukkoon aina muutama mies, jonka peniksen voi todellakin sanoa olevan pieni.

Tilanne saattaa muodostua haastavaksi tällaista herrasmiestä tapailevalle naiselle. Nyt Cosmopolitan kertoo, kuinka pienestäkin mieselimestä voi ottaa parhaimmat mehut irti. Neitokainen voi esimerkiksi kannustaa urostaan intohimoiseen esileikkiin.

Mikäli nainen pääsee jo alkulämmittelyissä usean orgasmin makuun, ei pieni varustelu harmita tositoimiin päästessä niin paljon. Neidon kannattaakin kouluttaa poikaystävästään varsinainen kieli- ja käsipelin mestari, jolloin mies pystyy tuottamaan hänelle mahdollisimman paljon nautintoa muilla avuilla.

Esileikin aikana voi olla hyvä myös kiinnittää huomiota rakastajan erektioon. Kun miehen peniksen saa todella kovaksi jo pienten alkupusutteluiden aikana, hänen elimeensä virtaa enemmän verta. Veren virtaaminen tiettyyn paikkaan tarkoittaa taas aina vain suurempaa jäykkyystilaa.

Pienestäkin jyhkeydestä voi saada paljon irti oikeilla seksiasennoilla. Mikäli tavallinen lähetyssaarnaaja saa naisen vain huokailemaan tylsyydestä, on aika ottaa Kama Sutra esiin ja kaivella sieltä yllättäviä eroottisia asentoja sänkypuuhien piristykseksi. Esimerkiksi kun nainen on rakastellessa päällä, saattaa hänen nautintonappulansa saada kaivattua stimulaatiota kesken parhaimman toiminnan.

Harva tietää, että jooga saattaa kasvattaa miehen penistä. Kyseiset itämaiset harjoitteet nimittäin työstävät hänen lantioaluettaan, mikä voi joskus suurentaa tuttua lemmenelintä. Joogan pidentävä vaikutus perustuu rentoutukseen. Kun lantio rentoutuu, se työntää mieheyden entistä paremmin esille.

Mikäli pienestä peniksestä haluaa saada maksimaalisen onnentunteen irti, kannattaa kaikki mahdolliset liukastevoiteet heittää lemmenhetkissä romukoppaan. Kehon omat liukasteet riittänevät poistamaan haitallisen kitkan, ja jäljelle jää entistäkin ”täydempi” tunne. Minimittainen erektiokin saattaa tuntua sopivan kitkan myötä varsin kihelmöivältä.