Exä paljasti liikaa: Oliko Jim Carrey tylsimys sängyssä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosikkinäyttelijä Jim Carrey on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä Nuija ja tosinuija -elokuvan jatko-osan merkeissä, sillä jatkosta on spekuloitu Hollywoodissa jo jonkin aikaa. Äskettäin koomikon kerrottiin löytäneen uutta seuraa 26-vuotiaasta kaunottaresta, jonka kanssa mies kuvattiin rannalla läheisissä tunnelmissa.

Aiemmin Jim Carrey oli pitkään suhteessa entisen Playboy-pupu Jenny McCarthyn kanssa. Nyt eksä on tehnyt blogissaan arveluttavia paljastuksia, joiden huhutaan viittaavan suosikkikoomikkoon. Kaunotar kertoo nimittäin kokeneensa tylsyyttä makuuhuoneessa aiemmassa parisuhteessaan.

– Kuinka ihmeessä kukaan voi olla kiinnostunut seksistä saman ihmisen kanssa vuosien ajan? Yksiavioisena minun täytyy tunnistaa, että olen pakottanut itseni sille tuulelle muutaman juoman turvin, kun olin pitkässä parisuhteessa, kirjoitti Jenny McCarthy blogissaan Radar Online -sivuston mukaan.

McCarthy auttaa blogissaan ihmisiä näiden seksiongelmissa. Hän tunnusti pyytäneensä haluttomuuteensa apua ystäviltään, jotka neuvoivat naista kääntymään alkoholin ja pornoelokuvien puoleen. Ystävät suosittelivat neitokaiselle myös matkaa Las Vegasiin ja hyvää liukastevoidetta.

Äskettäin Jim Carrey pani Los Angelesin liepeillä Malibussa sijaitsevan asuntonsa myyntiin. Lukaalin hinnaksi ilmoitetaan 14 miljoonaa dollaria, mikä sisältää upean merinäköalan lisäksi viisi makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, laajan ulkopation ja suuren parvekkeen sekä erillisen kattoterassin porealtaalla.