Lady Gaga tuomittiin jättikorvauksiin – huijasi jättisumman faneiltaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nähtiin äskettäin nettivideolla, jossa hän oksensi yllättäen kesken keikkansa Barcelonassa. Nyt kohuttu laulajatähti on joutunut ongelmiin taannoisen rahankeräyksen johdosta.

Michiganilainen tuomioistuin on nyt määrännyt Lady Gagan ja seitsemän muuta vastaajaa maksamaan jättisummia hyväntekeväisyyteen. Lady Gagan osuus korvaussummasta on 107.500 dollaria, jonka hän joutuu maksamaan tsunamin uhreja auttavalle järjestölle.

Celebuzz-verkkosivuston mukaan syynä on tapaus maaliskuulta 2011, missä Gagan suunnittelemia rannekoruja myytiin sillä verukkeella, että niiden tuotto menisi kokonaisuudessaan Japanin maanjäristyksen uhreille. Oikeusjutun mukaan Lady Gaga yhdessä levy-yhtiö Universal Musicin ja muiden osanottajien kanssa vei kuitenkin osan tuotoista ”muihin kuluihin”.