Liam Neeson lausui Justin Bieberin lyriikkaa – katso koominen video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosikkinäyttelijä Liam Neeson vietti viime vuoden hiljaiseloa vaimonsa traagisen kuoleman johdosta. Irlantilainen tähti tunnetaan muun muuassa vuoden 2008 Taken-toimintaelokuvastaan, jonka jatko-osa pyörii parhaillaan Suomenkin valkokankailla.

Nyt 60-vuotias Neeson on yllättänyt The Jonathan Ross -keskusteluohjelmassa esittämällä oman sanallisen tulkintansa teinitähti Justin Bieberin Boyfriend-kappaleesta. Mies onnistui tekemään varsin dramaattisen vaikutuksen lausuessaan hittikappaleen sanoituksia ääneen.

– Beibi, ota riski… tai et koskaan tiedä. Minulla on rahaa taskuissani, mutta haluaisin todella törsätä, sanailee Liam Neeson ohjelmassa.

Liam Neesonin vaimo Natasha Richardson menehtyi traagisesti vuonna 2009 lasketteluonnettomuuden takia. Näyttelijätär loukkasi päänsä, kun hän oli laskettelemassa Mont Tremblant Resortissa Kanadan Quebecissä. Heillä on kaksi poikaa, Michael ja Daniel.