Tom Cruise vaatii lehdeltä 40 miljoonan euron korvauksia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat kesällä yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Cruisen ero herätti välittömästi keskustelua hänen tiiviistä suhteestaan skientologia-kirkkoon.

50-vuotiaan näyttelijän kerrotaan raivostuneen Life&Style-lehdelle, joka julkaisi miehen perhe-elämää käsitelleen artikkelin. Jutussa väitetään, että Tom Cruise olisi hylännyt kuusivuotiaan Suri-tyttärensä eron jälkeen. Mies vaatiikin lehdeltä nyt 50 miljoonan dollarin eli noin 40 miljoonan euron korvauksia sen esittämistä ”törkeistä valheista”.

– Tom on huolehtiva isä, joka rakastaa Suria. Hän on tärkeä osa tytön elämää, ja niin tulee aina olemaan. Se, että häntä väitetään otsikossa hylkääjäksi Surin kyyneleisen kuvan kanssa, on törkeää, kommentoi Cruisen asianajaja Bert Fields Daily Mail -sivustolle.

Life&Style-lehti ei ole vielä kommentoinut mitenkään saamiaan syytöksiä. Cruise ei pidä oikeusjutuista, mutta hän halusi puolustaa itseään tässä tilanteessa. Miestähti vihastui siitä, että lehti yritti rahastaa kirjoittamalla negatiiviseen sävyyn hänen ja Suri-tyttären suhteesta.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin ero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti kesällä hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.