Uusin seksitrendi kasvattaa G-pisteen kokoa – lisää nautintoa naiselle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Terveysasiantuntijat eivät ole yhtä mieltä siitä, löytyykö naisen vaginasta todella kuuluisa G-piste. Monet naiset kuitenkin väittävät saavansa nautintoa sitä stimuloimalla. Nyt uusin trendi ottaa maksimaalisen ilon irti kyseisestä onnenpisteestä.

Naisille tarjotaan nykyään nimittäin pistoksia, jotka kasvattavat G-pisteen kokoa. Nautintopistettä kasvattamalla neitokaisten kerrotaan pääsevän orgasmeissaan uusiin ulottuvuuksiin. Trendipistos maksaa hulppeat 800 puntaa, eli 1.040 euroa, joten kaikkien kukkarolle se ei välttämättä ole sopiva.

Näyttää kuitenkin siltä, että kyseinen pistos tuottaa halutunlaisen tuloksen, koska jo yli 2.000 naista on käynyt läpi operaation. Pistoksen teho johtuu vaginaan ruiskutettavasta kollageenista, joka kasvattaa G-pisteen hetkeksi kolikon kokoiseksi. Suurentunut nautintoalue antaa tietenkin kosketettaessa kihelmöivämpiä tuntemuksia.

Operaation voi tehdä jopa halutessaan kesken lounastunnin, koska se vaatii vain paikallispuudutuksen. Villitys sai alkunsa Yhdysvalloissa viisi vuotta sitten, ja se näyttää olevan vieläkin erittäin suosittu Los Angelesin alueella. Trendi on levinnyt nopeasti myös muualle maailmaan, uutisoi Fabulous-lehti.