Häiritsevätkö naapureiden seksisessiot? Näinkin voit huomauttaa asiasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerrostalossa asuva tietää, että joskus naapurihuoneistojen äänet saattavat kantautua omaan asuntoon. Kiinnostavimpia kaikista äännistä ovat massiivisen riitelyn ohella eroottisen kanssakäymisen äänet.

Mikäli omien naapureiden voihkinta ja huohotus alkaa ärsyttämään, voi asiaan löytyä nyt apua. Eräs henkilö ainakin kehitti mieleenpainuvan tavan ilmaista tuntemuksensa naapureilleen. Kyseinen henkilö nimittäin äänitti höyryisten yösessioiden äänet cd-levylle, jonka poltti lahjaksi naapureilleen.

Kuva: Imgur

Lahjan oheen hän vielä kirjoitti napakan viestin, jossa kertoi kuunnelleensa parin seksiääniä aamuyöstä. Hän myös paljasti palavan halunsa nukkua yöaikaan. Miehen cd-levyn kansi sisältää myös asiaan viittaavia merkintöjä, sillä siihen ärsyyntynyt naapuri kirjoitti ”p*neminen on kivaa – älkää tehkö sitä niin myöhään”.