Näin Bruce Willisin roolihahmot tuhoavat omaisuutta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tähtinäyttelijä Bruce Willis tunnetaan lukuisista menestyselokuvista, joista suosituimpiin lukeutuu Die Hard -elokuvasaaga. Ennen loistokasta Hollywood-uraansa Willis työskenteli muun muuassa vartiointifirmassa ja yksityisetsivänä.

Nyt 57-vuotiaan toimintatähden loisteliaasta räiskintäurasta on tehty upea videokooste, joka näyttää miehen tuikeimmat taistelukohtaukset. Videolla uros onnistuu tuhoamaan niin ikkunoita, autoja, helikoptereita, kuin kokonaisia rakennuksia. Pätkän ruumisluku on mittava, ja sen perusteella Bruce Willistä voisikin erehtyä luulemaan väkivaltaiseksi kaveriksi.

Koosteessa nähdään materiaalia muun muassa Die Hard -elokuvista. Mukana on kohtauksia myös elokuvista Armageddon, Bandits, Pari kyttää, Lucky Number Slevin, Pulp Fiction, Sin City, The Expendables 2, Shakaali ja The Fifth Element.