Snooki inhoaa raskauskilojaan: ”Haluan näyttää hyvältä alasti”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailman. Neitokainen synnytti äskettäin esikoispoikansa, jonka nimeksi annettiin Lorenzo.

24-vuotias Snooki onnistui karistamaan yllättävän nopeasti raskauskilojaan, sillä neitokainen laihtui miltei entisiin mittoihinsa kuukauden sisällä synnytyksestä. Nyt realitytähti on kuitenkin kertonut, että haluaa laihtua vielä lisää. Hän ei omien sanojensa mukaan ole tyytyväinen, ennen kuin pudottaa vielä lähes kymmenen kiloa painostaan pois.

– Minulla on vielä melkein kymmenen kiloa pudotettavana. Toivon pääseväni siitä eroon marraskuun 23. päivään mennessä, jolloin täytän vuosia. Haluan näyttää hyvältä alasti, kertoi Snooki In Touch Weekly -lehdelle.

Kaunotar inhoaa muun muassa raskausarpiaan ja löysää ihoaan. Hän haluaa näyttää täysin samalta kuin ennen raskauttaan. Neito onkin tällä erää erikoisdieetillä, jossa hän syö vain kanaa, pinaattia, salaattia ja parsakaalia.

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta sittemmin sarja keskittyikin enemmän Snookin raskausaikaan.