Urheilutähden sekopäinen tempaus päättyi traagisesti – video julkaistiin netissä

Ohhoh! · Stara.fi

Verkossa nähdään usein toinen toistaan hurjapäisempiä tempauksia, jotka eivät kuitenkaan aina mene aivan suunnitelmien mukaan. Nyt 19-vuotias lupaava urheilutähti Bladimir Barreto on loukkaantunut erittäin vakavasti idioottimaisen tempauksensa takia.

Kuva: YouTube

Amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisurasta haaveileva floridalainen Bladimir Barreto halusi esitellä yliopistopelaajien rekrytoijille taitojaan videolla, jossa hän hyppää suurella nopeudella kiitävän Honda Accord -henkilöauton yli. Toisin kuitenkin kävi, sillä Barreto hyppäsi liian myöhään ja auto törmäsi hänen jalkoihinsa.

Barreto lensi törmäyksen voimasta korkealle ilmaan ja sai useita luunmurtumia. Yhä tajuissaan oleva nuori mies kiidätettiin onnettomuuspaikalta ambulanssihelikopterilla sairaalaan, jossa todettiin, että hänen molemmat kätensä ja molemmat jalkansa murtuivat, WTSP uutisoi. Henki kuitenkin säilyi. Poliisi tutkii nyt tapausta, sillä autoa kuljetti Barreton 17-vuotias pikkuveli, jolla ei ollut ajokorttia.