Robert Pattinson Twilight-seksikohtauksesta: ”Naurettavaa K12 materiaalia”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen.

Twilight – Aamunkoi osa 2 -elokuvan julkaisuun parhaillaan valmistautuva Pattinson on nyt kommentoinut elokuvan seksikohtauksia australialaisen 2Day Fm -radiokanavan haastattelussa. Tähden mukaan kohtausten tekeminen oli vaikeaa, sillä niiden piti näyttää kuumalta, mutta samalla soveltua elokuvien nuorelle kohdeyleisölle.

– Seksikohtaus tässä elokuvassa on melko naurettava, sillä kuvasimme K12-materiaalia. Yrität keksiä keinoja, joilla siitä saisi seksikkään, sillä sen pitäisi olla parasta vampyyriseksiä ikinä. Piti vain yrittää ilmehtiä kuin olisin hurmostilassa, mutta en usko miesten kasvojen oikein toimivan siinä, Pattinson kertoo.

Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin skandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen ja sai potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.