Härski kännykkävaras kännykkävideolle – poliisi pidätti nopeasti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla uutisoidaan jatkuvasti erilaisista varkaustapauksista. Silloin tällöin varkaiden toimet tallentuvat myös valvontakameroille tai sivustakatsojien videoille. Nyt eräs mies varasti naiselta matkapuhelimen unkarilaisessa metrossa.

Kuva: YouTube

Rötös tallentui kanssamatkustajan videokameralle, jossa varkaus nähdään kokonaisuudessaan. Verkkovideolla voi huomata, kuinka mies silmäilee metrossa puhelimeen puhuvaa uhriaan.

Metrojunan pysähtyessä sen ovet aukeavat ja varas näkee tilaisuutensa tulleen. Mies sieppaa kännykän naisen kädestä ja livahtaa ulos junasta. Sen ovet menevät kiinni, ja nainen jää takomaan junan ovia järkyttyneenä. Videon lisätietojen perusteella poliisi sai miehen kiinni videon ansiosta.