Lada murskautui rekka-auton keulaan – ihmepelastuminen videolle

Ohhoh! · Neea Jokinen

Kuluneen vuoden aikana maailmalla on tullut suoranaiseksi trendiksi kiinnittää kojelautaan videokamera, joka tallentaa tapahtumat auton edessä. Tällaiset kamerat ovat paljastaneet jo monia huijareita, mutta samalla ne ovat myös tallentaneet monia onnettomuuksia.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu hurja Venäjällä ikuistettu onnettomuusvideo, jossa nähdään, kuinka musta auto ajaa kolarin vilkkaalla tiellä. Video on kuvattu erään auton kojelautaan kiinnitetyllä kameralla. Onnettomuus nähdään videolla ajassa 2:35.

Nettivideolla auto ajaa oikealla kaistalla, jossa liikenne on vilkasta. Lukuisat autot ohittelevat tiellä rekkoja ja hitaammin ajavia menopelejä. Yhtäkkiä musta auto alkaa kiihdyttää oikeanpuoleisella kaistalla linja-auton ohitusta varten, mutta mies menettää ajokkinsa hallinnan. Auto törmää vastaantulevaan rekkaan, mutta romukasan sisälle lyttäytynyt mies selviää kuin ihmeen kaupalla hengissä.