Maailman kovaonnisin silta? ”Ovatko autoilijat sokeita?” – katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tieliikenteeseen rakennettujen siltojen edustalla nähdään yleensä varoituskylttejä, joissa kerrotaan sillan korkeus suuria rekkoja ja kuorma-autoja varten. Joskus sillan korkeus saattaa kuitenkin tulla täysin yllätyksenä rekkakuskeille.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu uskomaton videokooste, jossa nähdään Pohjois-Carolinan Durhamissa ikuistettuja rekkaonnettomuuksia. Nettivideolla esitetään näyttäviä kolaripätkiä, jotka ovat tallentuneet liikennekameroihin eräällä hyvin kestävällä sillalla.

Rocky-elokuvan tunnusmusiikilla maustetussa videokoosteessa nähdään rekkoja, joiden matka pysähtyy matalan sillan luona. Lukuisat rekkakuskit eivät ole nimittäin huomioineet sillan korkeusvaroitusta, minkä takia menopelien katot ”raastavat” sillan reunaa näyttävin seurauksin.