Mies yrittää käyttää 20-vuotta vanhaa alennuskuponkia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luku on jälleen muodissa etenkin kyseisenä vuosikymmenenä lapsuuttaan viettäneiden keskuudessa. Aikoinaan 90-luvun nostalgiaan kuuluvat esimerkiksi lauantai-aamun piirretyt, 8-bittinen Nintendo sekä tietenkin Teenage Mutant Ninja Turtles, eli pizzaa rakastavat Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat.

Kuva: YouTube

Youtube-videopalveluun on ilmestynyt PauseThe90’s-nimimerkin lisäämä video, missä selkeästi pukeutumisensa puolesta 90-luvulle jumiutunut mies on saanut käsiinsä alkuperäisissä muovikääreissä olevan, yli 20 vuotta vanhan Turtles-videokasetin.

Mies yrittää käyttää videon mukana aikoinaan tulleita Pizza Hut -ravintolan alennuskuponkeja. Yllättäen ravintolan liikkeenhoitaja suostuu antamaan hänelle niissä luvattua alennusta, siitäkin huolimatta että kupongit ovat menneet vanhaksi 31. joulukuuta 1991.