Typerä käytännön pila järkytti kadulla – tekijä kaivoi verta nenästään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelu on pullollaan pilavideoita, joissa ihmiset ovat toteuttaneet näyttäviä käytännön piloja tai huijaustempauksia. Nyt verkossa naurattaa erään mieskaksikon tekemä pilavideo, jossa he huijaavat ihmisiä kadulla saksien ja hiuspätkien kera.

Kuva: YouTube

Nettivideolla miehet kertovat, että he aikovat suorittaa ilmaisia hiustenleikkuita kadulla. Pilailijat kävelevät kadulla ihmisten takana ja ”leikkaavat” heidän hiuksiaan. Huijatun hiustenleikkuun jälkeen miehet kertovat lahjoittavansa hiustupsun hyväntekeväisyyteen.

Etenkin naiset järkyttyvät miesten yllättävästä teosta. Esimerkiksi eräs paksua hiuskuontaloa kantava nainen hipelöi heti hiuksiaan, kun mies kertoo katkaisseensa häneltä hiustupsun. Nainen raivostuu miehelle ja kiroilee hänelle keskellä katua. Eräs toinen nainen puolestaan kertoo hätääntyneenä saksimisen jälkeen, että hänellä on hiustenpidennykset.