Tea sai koskettavan kirjeen äidiltään: ”BB on peliä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat ovat viime aikoina saaneet nähdä läheisiään paikan päällä talossa ja lisäksi he ovat saaneet kirjeitä kotiväeltä ulkomaailmasta. Hetki sitten Tea sai oman kirjeen äidiltään.

– Hei Tea. Kirjoitan tätä kirjettä huoneessasi. Meillä on oikein rattoisaa. Oikeastaan täällä on todella hiljaista ja yksinäistä, kun Ismokaan ei ole aina täällä paikalla. Ei tytön laulu kaiu, eikä kukaan kiukuttele. Eikä tarvitse jonottaa kylppäriin. Vähän on tylsää, kun tosi vähän on draamaa. Puuttuu Tea-show, Tea luki kirjettä kyyneleet silmissä.

– Kaikilla lähipiirin ihmisillä on sinua todella ikävä. Älä ota itseäsi turhan vakavasti. Hymyä huuleen. BB on peliä. Tämä kannattaa pitää mielessä. Mikäli häätö tulee, niin otamme sinut avosylin vastaan. Tervetuloa kotiin.

Tommi huomasi, että kirje oli kirjoitettu 25. lokakuuta, eli kuusi päivää sitten.