Fanit järkyttyivät: One Direction aikoo 10 vuodeksi tauolle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tämän hetken suosituin teiniyhtye One Direction julkisti äskettäin kevään 2013 Euroopan kiertueensa. Huhti- ja toukokuun aikana yhtyeen voi nähdä muun muassa Ranskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Saksassa. Nyt yhtyeen fanit ovat järkyttyneet poppareiden tuoreesta vihjauksesta.

Viisihenkinen poikabändi suunnittelee nimittäin seuraavansa Take That -hittiyhtyeen jalanjälkiä, sillä he suunnittelevat jäävänsä tulevaisuudessa kymmenen vuoden mittaiselle keikkatauolle. Irkkutähti Niall Horanin mukaan pojat aikovat olla vuosikymmenen tauolla ja tehdä omia sooloprojektejaan. He kuitenkin tekevät lopulta comebackin.

– Haluamme olla kuin Take That ja Gary Barlow. Vetäydymme kymmeneksi vuodeksi ja sitten teemme comebackin, Niall Horan kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Pitkä tauko ei ole kuitenkaan ajankohtainen lähitulevaisuudessa, sillä popparit julkaisivat hiljattain toisen albuminsa, Take Me Home. Teinitähdet aloittavat myös pian useita kuukausia kestävän maailmankiertueen. Niall Horanin mukaan he aikovat nauttia täysillä sensaatiomaisesta suosiostaan.

One Direction -yhtyeen muodostavat Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson. Vuonna 2010 pojista tuli One Direction brittien X-Factorissa, jossa Simon Cowell yhdisti soolona kisailevat pojat. Ohjelman jälkeen One Direction on ylittänyt uskomattoman 12 miljoonan myynnin rajapyykin, eli kahdeksan miljoonaa myytyä singleä, kolme miljoonaa myytyä albumia ja miljoona myytyä DVD:tä. Debyyttialbumi Up All Night meni 17 maassa listojen kärkeen ja One Directionista tuli ensimmäinen brittibändi, joka nousi debyyttialbumillaan suoraan Yhdysvaltojen listaykköseksi.