Kuulitko sinäkin nämä hittisanoitukset väärin? ”Suutelet penistäsi iltaisin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet musiikinkuuntelijat tietävät, että silloin tällöin yhtyeiden kappaleiden sanoista voi olla vaikea saada selvää. Tästä luonnollisesti syntyy noloja, mutta koomisia väärinymmärryksiä.

Nyt erääseen videokoosteeseen on koottu pophistorian kuuluisimpia hittikappaleita, joiden sanoitukset voi ymmärtää myös melkoisen häiriintyneellä tavalla. Videolla kuullaan muun muassa Toton Africa-kappale, jonka kertosäkeistö kuulostaa siltä, kuin bändi kertoisi jättäneensä osan aivoistaan Afrikkaan. Shania Twain muistuttaa miestä That Don’t Impress Me Much -kappaleessa, että tämä suutelee penistään iltaisin.

Alanis Morissette kaipailee myös You Oughta Know -kappaleessa kierosilmäistä karhua, jonka hän sai rakkaaltaan. Grunge-bändi Nirvanan Smells Like Teen Spirit -kappaleen kertosäkeistössä taas lauletaan väärinymmärryksen takia seksin vaarallisuudesta. Haamujengi-elokuvan tunnuskappaleessa kutsutaankin haamujengin sijaan paikalle ”ne paskiaiset”.