Pikkutytön itkuisesta vuodatuksesta YouTube-hitti – kyllästyi vaaleihin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltain tulevat presidentinvaalit ovat viime aikoina olleet toistuvasti esillä mediassa. Vastassa ovat maan nykyinen presidentti, demokraattipuolueen Barack Obama ja republikaanipuolueen Mitt Romney. Ehdokkaat on nähty muun muassa useissa vaaliväittelyissä.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa naurattaa erään coloradolaisen tytön itkuvideo, joka on noussut lyhyessä ajassa nettihitiksi. Lähes kaksi miljoonaa katselukertaa saaneella videolla nähdään, kuinka itkuinen punapää kertoo olevansa täysin kyllästynyt maansa presidentinvaaleihin.

– Olen kyllästynyt Barack Obamaan ja Mitt Romneyyn, Abigael Evans -niminen tyttö kertoo nettivideolla.

Hänen äitinsä, Elizabeth Evans, lohduttaa kyynelehtivää lastaan nettivideolla. Perheenäiti muun muassa kertoo, että presidentinvaalit päättyvät pian. Nettivideon katsojat ovat kommentoineet olevansa samaa mieltä nelivuotiaan tytön kanssa.