Halloween-juhlissa satoi rahaa – katso kuvat ökybileistä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen suosituimman realityperheen Kardashianien klaaniin kuuluva Scott Disick seurustelee 33-vuotiaan Kourtney Kardashianin kanssa. Pariskunnalla on pian kolme vuotta täyttävä Mason-poika ja kesällä syntynyt tyttövauva Penelope Scotland.

Nyt realitytähti Scott Disick nähdään tuoreimmissa kuvissa juhlimassa Halloweenia Las Vegasissa. Kahden lapsen isä vaihtoi viikonloppuna vapaalle ja nautti naamiaisasuihin sonnustautuneiden kavereidensa seurasta. Ilmeisen rikkaan julkkismiehen bileissä ilo oli ylimmillään, kun hän kaivoi valtavan tukun pieniä seteleitä ja heitteli niitä ilmaan yökerhossa. Lisäksi hän poseerasi valokuvissa tekokirveen kanssa.

Kourtney Kardashian sai esikoisensa joulukuussa vuonna 2009. Synnytyksen jälkeen äiti aloitti tiukan kuntokuurin ja onnistui saamaan vartalonsa takaisin mallinmittoihin lyhyessä ajassa. Neitokainen paljasti kuntoilunsa ja laihtumisensa salat Shape-lehdelle. Kaunottaren ja hänen kumppaninsa on-off-suhdetta on seurattu tiiviisti viihdelehdissä ja heidän realityohjelmassaan.