Hulvaton nettihitti! Barack Obama ja Mitt Romney esittävät Katy Perryn hitin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen popartisti Katy Perry valittiin äskettäin Vuoden naiseksi ammatillisten saavutustensa takia. Neitokaisen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat muun muassa I Kissed A Girl, Teenage Dream ja Hot n’ Cold.

Nyt verkossa on levinnyt koominen video, jossa Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaat Barack Obama ja Mitt Romney ”laulavat” Katy Perryn Hot n’ Cold -kappaletta. Hittibiisin suorasukaiset sanoitukset soveltuvatkin erinomaisesti ehdokkaiden vaalimittelöön. Musiikkipätkällä Obama kutsuu muun muassa vastustajaansa kuumaksi, kun taas Mitt Romney väittää tummaihoista presidenttiä kylmäksi.

Videon julkaissut Barackdubs-käyttäjä on tehnyt kuluneen vuoden aikana jo kaksi nettihittiä. Äskettäin verkossa levisi nopeasti samantyyppinen video, jossa Barack Obaman puheista on muokattu lyriikat Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -hittibiisiin. Videota on katsottu kesäkuun alusta jo huimat 15 miljoonaa kertaa.