Naisille kehitettiin oma läppäri – helpompi avata pitkillä kynsillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisille kehitetään alituisesti omia tuotteitaan. Kerroimmekin aiemmin tällä viikolla erityisesti naisille suunnitellusta henkilöautosta, joka ehkäisee ryppyjen syntymistä. Nyt elektroniikkayhtiö Fujitsu on kehittänyt naisille oman kannettavan tietokoneen.

Japanilaisen yhtiön mukaan heidän uusin tuotteensa, nimeltään Floral Kiss, on suunniteltu alusta saakka naisia ajatellen. Kevyttä design-tietokonetta tullaan myymään Japanin markkinoilla valkoisena ja pinkkinä sekä ruskeana kultaisilla koristeluilla varustettuna.

Kannettavan kansi on tavallista helpompi avata pitkillä kynsillä. Tietokoneeseen on asennettu valmiiksi erilaisia naisille hyödyllisiä ohjelmistoja, kuten kalenterit, muistikirjat ja päivittäiset horoskoopit. Tietokoneen saatavuudesta Suomessa ei ole tietoa.