BB-talon bileet lähtivät käsistä: ”Tää on kuin hullujenhuone!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen jälleen juhlia, joiden tiimellyksessä asukkaat saivat nautittavakseen alkoholijuomia. Kerroimmekin jo viime yönä kuinka Petteri passitettiin talosta kotiin väkivaltaisuuden takia, sillä hän oli käydä muiden asukkaiden kimppuun.

Osa asukkaista tuskaili talon aggressiivisen ilmapiirin vuoksi jo ennen kuin tieto Petterin poistamisesta kerrottiin asukkaille. Petterin lisäksi myös Tommi haastoi toistuvasti riitaa. Tilanteet järkyttivät erityisesti Teaa, joka murtui kyyneliin seuratessaan hullunmyllyä sivusta.

– Tää mesta on täynnä hulluja! Mä en tajuu. Mä oon tän joukon kakaroin ja sit joku huutaa tuolla tyhjää. Tää on oikeesti kuin mielisairaala. Kuin hullujenhuone! Mä en edes tajua mikä tän homman ajatus okein on. Onko tässä mitään järjen hiventäkään. Onko sun mielestä? Tää on hullujenhuone. Mä oon täällä nuorin, ihan oikeesti. Musta tuntuu niin typerältä, Tea valitti.

– Mua oikeesti ahdistaa tää, et täällä on näin hulluja. Ihan täysiä idiootteja, v**tu. Tuo huutaa tuolla yksin. Markus on tuolla selvittämässä jotain Jarno-situationia. Missä v**ussa me ollaan. Tommi v**tu haukkuu kaikki seurustelevat ihmiset. Mä oon se lapsi täällä ja mä yritän pysyä järjissäni tässä joukossa. Mua hävettää olla täällä, Tea jatkoi.

Hetkeä aiemmin täyttä kurkkua raivonnut Tomi selitteli puuhiaan.

– Jos kaikki alkaa v**tuilemaan, niin mulle on aivan sama mitä toi nyt aikoo tehdä tuolla, Tomi totesi.

– Se on sitten ihan v**un turha ajatella, mitä ihmiset ulkopuolella ajattelevat, jos ei osaa käyttäytyä edes näin pienessä v**un paikassa, Teija liittyi keskusteluun.

Teija huomasi samalla, että Iida rikkoi sääntöjä mennessään miesten makuuhuoneeseen. Talon vanhin asukas suuntasi makuuhuoneeseen hakemaan Iidan pois kielletystä paikasta.

– Sä oot kyllä viimeinen ihminen, jonka perään mun pitäisi kattoa, Teija ripitti Iidaa.

Hetken kuluttua asukkaat kokoontuivat jälleen keittiön pöydän ääreen, ja Tommi ryhtyi uudelleen haukkumaan muita asukkaita. Lopulta Markus sai tarpeekseen ja Jouko huomasi tilanteen kärjistyvän.

– Tommi, joskus tulee elämässä hetkiä, kun kannattaa olla hiljaa. Ja se on nyt, Jouko neuvoi Tommia.