Hulvaton video: Kissa katsoo piirrettyjä läppäriltä – ei anna minkään häiritä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet lemmikkieläimet saattavat ihmetyttää omistajiaan, jos he toljottavat televisiota ja katsovat ruudussa pyörivää ohjelmaa. Verkossa on paljon videoita, joissa nähdään, kuinka perheen nelijalkaiset katsovat televisiota hauskoissa asennoissa.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu hulvaton videopätkä kissasta, joka on selvästikin piirroselokuvien fani. Nettivideolla nähdään, kuinka viiksekäs eläin istuu takamuksensa päällä tietokoneen äärellä katsomassa Madagascar-elokuvaa.

Rennossa asennossa istuva kissa tuijottaa edessään olevan kannettavan tietokoneen ruutua, jossa pyörii sarjakuva-ohjelma. Lemmikkieläin jopa asettaa tassunsa tietokoneen hiiren kohdalle ikään kuin se osaisi käyttää sitä.