Lindsay Lohan esitteli seksilelunsa – pelästytti ammattilaisen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Myös näyttelijättären julkkisvanhemmat joutuvat aika ajoin otsikoihin rahariitojen ja väkivaltaväitteiden merkeissä.

Nyt Lindsay Lohanin seksielämästä kuuluu uusia huhuja. Neitokaisen kerrotaan olevan ihastunut erilaisiin eroottisiin leluihin, joita hän säilyttää niille varatussa lukitussa laatikossa. Hukattuaan laatikon avaimen neito otti yhteyttä lukkoseppään, ja sai lopulta ammattilaisenkin pelästymään leluvarastoaan.

– On avoin salaisuus, että Lindsaylla on lukittu laatikko makuuhuoneessaan, joka on täynnä seksileluja. Eräänä päivänä hän hukkasi laatikon vaimen, ja hänen piti soittaa lukkoseppä avaamaan se. Hän esitteli kyseiselle miehelle myös laatikkonsa sisältöä, ja sai tämän katoamaan nopeasti paikalta, kertoi lähde OK!-lehdelle.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.