Nainen väitti joutuneensa polttohyökkäyksen uhriksi – haki vain huomiota

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Rikoksen uhriksi joutuminen on aina vakava asia, eikä sitä pitäisi ottaa kevyesti. Jotkut ihmiset saattavat kuitenkin huomiohakuisuutensa takia väittää esimerkiksi tulleensa ryöstetyksi.

Nyt eräs amerikkalainen nainen valehteli poliiseille joutuneensa väkivaltaisen hyökkäyksen uhriksi. 20-vuotias Sharmeka Moffitt kertoi kävelleensä puistossa, kun kolme miestä hyökkäsi hänen kimppuunsa ja sytytti naisen tuleen. Louisianalainen neito väitti miesten myös tahrineen hänen autoaan hammastahnalla kirjoitetuilla rasistisilla viesteillä.

Moffitt soitti hätänumeroon puistosta hyökkäyksen jälkeen. Virkavallan edustajat löysivät hänet pahoin palaneena. Poliisit kuitenkin huomasivat tutkimuksissaan viitteitä siihen, että nainen olisi sytyttänyt itsensä tuleen. Neito on tällä erää sairaalassa kriittisessä tilassa.

– Meidän oli pakko seurata faktoja. Tämä oli sekava tapaus. Kaikki todisteet viittaavat itse tuotettuun tilanteeseen, kertoo poliisi Kevin Cobb Shreveport Times -lehdelle.