Poliisi etsii korkokenkänaista – kolaroinut juoksi pakoon piikkikoroilla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikolliset pakenevat yleensä rikospaikalta kiinnijäämisen pelossa. Poliisi kuitenkin pääsee nopeasti tekijän jäljille esimerkiksi silminnäkijöiden vihjeiden avulla. Nyt Yhdysvaltojen Texasin poliisit etsivät rikospaikalta paennutta naista, joka törttöili avolava-autollaan.

Nainen törmäsi aiemmin tällä viikolla Ford F-250 -merkkisellä menopelillään San Antoniossa sijaitsevaan Dayzee Bukes Saloon -baariin. Bilepaikan rakenteita rikkoneen onnettomuuden jälkeen korkokenkiin sonnustautunut nainen pakeni paikalta. Hänen epäillään olleen humalassa.

Silminnäkijöiden mukaan hoiperrellut kuski oli pukeutunut hienoon asuun. Huojuvat liikkeet eivät kuitenkaan pysäyttäneet naista, sillä hänen kerrotaan kipittäneen nopeasti karkuun korkeissa koroissaan. Poliisien tultua paikalle he löysivät autosta toisen henkilön, joka ei ollut loukkaantunut.

– Nainen osasi todellakin kävellä korkeilla koroillaan. Hänellä ei ollut näkyviä vammoja, onnettomuuden nähnyt George Valdez kertoi Ksat-kanavalle.

Erään toisen silminnäkijän mukaan nainen ajoi autolla ylinopeutta. Viranomaiset ovat jo selvittäneet auton omistajan henkilöllisyyden ja yrittävät tavoittaa naisen. ”Korkokenkänainen” voi saada syytteen, koska hän pakeni onnettomuuspaikalta.