Koreografi Michael Jacksonista Staralle: ”Sai minut tuntemaan oloni rakastetuksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poplegenda Michael Jacksonin kuolema ravisteli maailmaa kolme vuotta sitten. Tänään Helsingissä nähdään tähden kunniaksi luotu Michael Jackson: The Immortal World Tour – Cirque du Soleil -kiertue. Stara haastatteli Jacksonin koreografi Travis Paynea ennen Suomeen saapumista.

Lue koko haastattelu tästä.

Payne tapasi aikoinaan Michael Jacksonin, kun hän pääsi Janet Jacksonin Rhythm Nation 1814 -kiertueen tanssijaksi. Työsuhde popparin laulajasiskon kanssa ajoi miehet väistämättömään kohtaamiseen, josta syntyi vuosien mittainen syvä ystävyys. Stara pyysi koreografia kuvaamaan miljoonien fanien ihailemaa tähteä viidellä sanalla, ja perustelemaan sitten valintansa.

– Nero kykynsä, lahjojensa ja älykkyytensä takia. Profeetta, koska hän oli myötätuntoinen visionääri, joka omistautui tälle planeetalle. Idoli, hänen uskomattoman kansainvälisen suosionsa, voimansa ja vaikutuksensa takia. Oppi-isä, koska hän jakoi kanssani niin paljon omaa viisauttaan vuosien saatossa. Ystävä, koska hän näytti aina rakkautensa ja sai minut tuntemaan oloni rakastetuksi, Travis Payne kertoi Staralle.