Elokuvaeväät eivät kelvanneet vaimolle – mies kaivoi uudet roskiksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kauppojen roskakoreihin heitettyjen pilaantumattomien ruokien ja muiden tavaroiden penkomista, eli dyykkaamista, harrastetaan etenkin köyhemmän väestönosan keskuudessa. Yhdysvaltalainen mies harrasti kuitenkin samaa elokuvateatterissa – koska omat eväät eivät kelvanneet vaimolle.

Amerikkalainen realityohjelma Extreme Cheapskates -ohjelmassa kerrottiin Roy Haynes -nimisestä miehestä, joka meni vaimonsa kanssa elokuviin. Vaimolle ei kelvannut miehen evääksi tuoma hedelmä, joten Roy päätti etsiä paremmat eväät elokuvateatterin roskakorista.

Mies löysi jätteiden seasta muun muassa popcornia ja tyhjän mukin, jota mies käytti saadakseen ilmaisen ”santsikupin” virvoitusjuomaa.

– Hämmästyin, kun hän toi minulle popcornia ja limpparia. Se ei ole yhtään hänen kaltaistaan, Royn vaimo kommentoi tapausta.