Muropaketista löytyi järkyttävä yllätys: ”Erittäin harvinainen tapaus”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime aikoina maailmalla on tullut ilmi tapauksia, joissa elintarvikkeista on löytynyt ikäviä yllätyksiä. Äskettäin esimerkiksi Kaliforniassa pakatusta vadelmarasiasta löytyi myrkyllinen skorpioni. Nyt erään brittimiehen uutisoidaan järkyttyneen aamuruokailunsa aikana.

Lontoossa asuva perheenisä Mark Hunter oli kaatanut kulhoon Kellogg’s Rice Krispies -riisimuroja maidon kera. Mies oli pistämässä poskeensa toista lusikallistaan, kun hän yhtäkkiä järkyttyi. Kahden lapsen isä nimittäin löysi murojen seasta kuolleen hiiren.

Mark Hunter soitti heti löydön jälkeen Kellogg’sin asiakaspalveluun ja kertoi raatolöydöstään. Myös yritys kauhistui uskomattomasta tapauksesta. He yrittävätkin parhaillaan tutkia, miten hiiren raato päätyi muropaketin sisälle.

– Olin syönyt muroista jo yhden lusikallisen ja olin pistämässä suuhuni toista. Se oli järkyttävää, Mark Hunter kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Yrityksen edustaja Paul Wheelerin mukaan kyseessä on erittäin harvinainen tapaus. Hunter lähetti hiiren Kellogg’s-yritykselle, jotka puolestaan välittivät sen Liverpoolin yliopiston tutkijoille. Kolme vuotta sitten Britanniassa kävi samantyyppinen tapaus, kun eräs nainen löysi kaupasta ostetun curry-kastikepurkin seasta kuolleen hiiren.