Opettajalla seksisuhde 14-vuotiaan oppilaan kanssa – tuli raskaaksi

Ohhoh! · Neea Jokinen

Kuluneen vuoden aikana kymmeniä opettajia on tuomittu vankilaan alaikäisten oppilaiden seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Nyt Yhdysvalloissa on tullut ilmi järkyttävä tapaus, jossa 36-vuotiaan naisopettajan kerrotaan olevan raskaana teinipojalle.

Texasilaisen Amanda Sotelon kerrotaan olleen useiden kuukausien ajan seksisuhteessa 14-vuotiaan entisen oppilaansa kanssa. Naimisissa oleva nainen tutustui poikaan lähemmin aiemmin tänä vuonna, kun uhri vietti aikaa opettajan tyttären kanssa perheen kotona.

Teinipojan mukaan he aloittivat salasuhteen ja harrastivat seksiä ainakin kerran viikossa. Opettaja sai tietää syyskuussa olevansa raskaana, kun hän joutui sairaalaan. Poliisit saivat selville, että luvaton pari oli harrastanut seksuaalista kanssakäymistä lähes puolen vuoden ajan.

The Daily Mail -sivuston mukaan Southwest-koulun rehtori antoi naisen sai heti potkut sijaisopettajan virastaan, kun raskaus tuli julki. Amanda Sotelo joutui viime viikon torstaina vankilaan alaikäisen hyväksikäytöstä syytettynä.