Tätä fiksumpaa koiraa saa hakea – osaako sinun lemmikkisi nämä temput?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Omistajat opettavat usein lemmikkikoirilleen erilaisia kiinnostavia temppuja. Joistain otuksista tiedetään tulleen esimerkiksi erinomaisia tavaroiden noutajia pienen koulutuksen jälkeen.

Kuva: YouTube

Nyt eräs omistaja on opettanut Jackson-koiransa hakemaan asioita itselleen. Verkkovideolla nähdään innostunut hauva, joka sulkee miehen käskystä oven, ja etsii tälle kaukosäätimen. Se myös noutaa frisbeen makuuhuoneesta, sekä hakee itse jääkaapista vesipullon.

Kyseinen omistaja kertoo Reddit-sivustolla, että hän alkoi kouluttamaan koiraansa, kun eläin oli vasta kymmenkuukautinen. Otus osaa verkkovideolla nähtyjen temppujen lisäksi hakea itse olutpullon kaapista ja ojentaa sen isäntänsä käteen.