Teinityttöjen pyjamabileille karu päätös

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Pyjamabileissä kaverukset viettävät yleensä yön saman katon alla ja nauttivat toistensa seurasta hyvien elokuvien ja herkkujen kera. Nyt eräiden teinityttöjen pyjamabileiden uutisoidaan saaneen ikävän päätöksen Yhdysvaltojen Dallasissa.

Poliisit uskovat, että 41-vuotias perheenäiti Tara Mauney auttoi tyttärensä poikakavereita vandalisoimaan naapuritalon pyjamabileiden aikaan. Joukko teinityttöjä vietti arvostetulla naapurustolla sijaitsevassa kodissa vauhdikkaat pyjama- ja allasbileet heinäkuussa.

Illanvietto sai kuitenkin ikävän päätöksen, kun samassa koulussa opiskelevat teinipojat vandalisoivat perheen talon törkyiseen kuntoon. Rötöstelijät muun muassa laittoivat talon postilaatikkoon raakaa kanaa, levittivät vessapaperia pihamaalle ja maalasivat talon seiniin graffiteja.

Teinipojat kirjoittivat huorittelevia tekstejä talon seiniin värikkäillä tusseilla. Lisäksi he pursuttivat kodin ajoväylälle sinappia ja maapähkinävoita. Vandaalit myös ripustivat talon ikkunoihin ketsuppiin ”dipattuja” tamponeja ja kuukautissiteitä, The Daily Mail -sivusto uutisoi.

Yksi pojista oli kurkkinut talon takapihan uima-allasalueelle aidan takaa, jolloin pyjamabileitä viettäneet tytöt huomasivat hänet. Teinitytöt juoksivat poikien perään ja löysivät vandaalit Tara Mauneyn kodin edustalta. Poliisit hälytettiin paikalle ja he epäilivät Mauneyn auttaneen poikia vandalisoinnin toteuttamisessa. Perheenäiti on kiistänyt syyllisyytensä vandalisointiin, joka aiheutti yli 6.000 dollarin, eli noin 4.800 euron, tuhot.