Vanhemmat huijasivat lapsiaan pahemman kerran – itkuisesta videosta valtava nettihitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu amerikkalainen keskusteluohjelman isäntä Jimmy Kimmel järjesti viime vuonna Halloween-tempauksen, joka kauhistutti monet lapset kyyneliin. Lopulta kyseessä oli kuitenkin vain huijaus.

Kimmel pyysi nimittäin katsojia kertomaan lapsilleen, että he olivat syöneet lastensa kovalla työllä keräämät Halloween-makeiset. Vanhempien tuli myös kuvata tapaus ja julkaista video YouTube-palvelussa, josta se päätyi televisiolähetykseen.

Nyt Kimmel on tehnyt saman tempauksen uudestaan, ja hän esitteli tempauksen parhaat palat ohjelmassaan. Videokoosteella nähdään muun muassa itkeviä, hermonsa menettäneitä lapsia, joista osa äityy jopa väkivaltaiseksi. Tenavat eivät ole uskoa vanhempiensa törkeää temppua todeksi. Videosta tuli nopeasti valtava nettihitti, joka on katsottu tähän mennessä jo lähes viisi miljoonaa kertaa.