Adriana De Mouralla näyttävä joogasessio rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muutama vuosi sitten Täydelliset naiset -draamasarja niitti valtavaa menestystä Suomessa ja muualla maailmassa. Menestyksen myötä televisiosarja sai myös koko joukon tosielämän täydellisiin naisiin perustuvia realitysarjoja.

Realityversiot ovat tehneet monista tähdistään tosielämän julkkiksia. Yksi näistä rikkaiden perheenäitien luksuselämää seuraavista sarjoista on Real Housewives of Miami, jossa nähtävä Adriana De Moura tekee parhaillaan kovasti tuloaan viihdelehtien palstoille.

Nyt Adriana De Moura onkin kuvattu nauttimassa rantaelämästä Miamin rannalla. Brasilialainen neitokainen joogasi auringossa smaragdinvihreissä bikineissä, jotka eivät hänen muotojaan peitelleet. Kaunotar myös makaili rannalla, ja uskaltautui tämän jälkeen peppu hiekkaisena uimaan.