Nainen soitti hätänumeroon – syynä herkullinen makkaraleipä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hätäkeskuksen työntekijät joutuvat usein vastaamaan pilapuheluihin, joiden soittajat eivät ole oikeasti hätätilanteessa. Turhien pilapuheluiden soittajat voidaan tuomita sakkoihin tai rangaistukseen. Äskettäin eräs mies pidätettiin, koska hän vonkasi seksiä hätäpäivystäjältä.

Nyt eräs amerikkalainen nainen on joutunut poliisien käsirautoihin hätänumeron väärinkäytön takia. Floridassa asuva Christine Lee Brown pidätettiin viikonloppuna, koska hän soitti kuusi kertaa hätänumeroon turhanpäiväisen asian takia. Nainen oli aiemmin joutunut pidätetyksi ja viettänyt yönsä Palm Bayn poliisivankilassa.

Lee Brown sai putkayönsä aikana ruoaksi makkaravoileivän, joka oli naisen mielestä varsin maittava. Putkareissun jälkeen nainen nimittäin pommitti hätäpäivystäjiä puheluilla, joiden aikana hän kehui poliisin antamaa voileipää.

– Viime kerralla, kun jouduin pidätetyksi, sain herkullisen makkaravoileivän. Muistan sen, Christine Lee Brown soperteli hätäpuheluissa.

Nainen myös tiedusteli hätäpäivystäjältä, saako Palm Bayn poliisivankilan keittiöstä keitettyjä papuja ja riisiä. Sekavasti käyttäytynyt Christine Lee Brown halusi keskustella puheluiden aikana ruoasta. Hätäpäivystäjien mukaan nainen kertoi useamman kerran, ettei hän ollut hengen hädässä, The Daily Mail -sivusto uutisoi.