Älä ota tällaisia kuvia lapsistasi – sosiaaliviranomaiset pian ovella

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Komediasivustot julkaisevat aika ajoin kuvakoosteita, joissa nähdään esimerkiksi perheiden kotialbumeista löytyneitä karmaisevia otoksia ja sukupotretteja. Nyt suosittu The Chive -sivusto on koonnut Twitter-palvelusta vanhempien ikuistamia valokuvia jälkikasvustaan.

Kuvasarjassa nähdään muun muassa valokuva, jossa pinkkiin huppariin pukeutunut pikkutyttö istuu sohvan edessä iloisen näköisenä tappava laite käsissään. Hymyilevä tyttö nimittäin pitää pienillä käsillään kiinni järeästä konekivääristä. Tällaisten kuvien ottamista ja ainakin julkaisemista kannattaa välttää, ainakin mikäli haluaa pitää sosiaaliviranomaiset poissa oveltaan.

Eräässä otoksessa perheenisä pitää pienokaistaan kantopussissa. Kuvauspaikaksi isukki oli valinnut julkisen wc-tilan, sillä kuvan taustalla nähdään, kuinka mieshenkilö virtsaa pisuaariin. Kuvissa nähdään myös vauvoja, jotka pitävät kiinni oluttölkeistä. Yksi vaippaikäinen pienokainen näyttää jopa maistavan Bud Light -olutta.