Rocktähti rakensi valtavan hiekkavallin talon ympärille suojaksi myrskyltä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Billy Joel on kuusinkertainen Grammy-voittaja ja hän on myynyt maailmanlaajuisesti yli 100 miljoonaa levyä. Vuonna 1999 Joel pääsi Rock and Roll Hall of Fameen. Mies on muiden muassa ainoa artisti Yhdysvalloissa, joka on esittänyt kansallislaulun kahdesti Super Bowlissa.

63-vuotias laulaja viettää runsaasti vapaa-aikaansa Hamptonissa, jonka arvokkaat talot joutuivat viime viikolla hirmumyrskyn kouriin. Nyt Joel on rakennuttanut 16,5 miljoonan dollarin asuntonsa ympärille valtavat hiekkavallit suojaamaan taloaan tulevilta myrskyiltä, The New York Post uutisoi.

Billy Joel joutui pari vuotta sitten lonkkaleikkaukseen. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 1973 Piano Man -albuminsa avulla. Aktiiviura päättyi kaksikymmentä vuotta myöhemmin, mutta hänet on nähty sittemmin esiintymässä muiden muassa Elton Johnin kanssa Face to Face -kiertueilla.