Hurrikaani tuhosi Jersey Shorea – realitytähdet järkyttyivät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa viime viikolla riehunut Sandy-myrsky teki tuhojaan laajalla alueella, mutta suurimmat menetykset nähtiin kuitenkin New Yorkin, New Jerseyn ja Washingtonin alueilla. Myrsky teki tuhojaan myös useiden tunnettujen televisiosarjojen kuvauspaikoilla.

MTV-hittisarja Jersey Shoren realitykaunotar Jenni ”Jwoww” Farley on sittemmin julkaissut Twitter-blogissaan kuvia Sandy-myrskyn tuhoista. Sateet, tulvat ja voimakkaat tuulet olivat nimittäin riepotelleet myös Jersey Shore -ohjelman tunnettuja kuvauspaikkoja. Jennin mukaan luonnonkatastrofi ja sen aiheuttamat tuhot saavat hänet itkemään.

– Itken Jersey Shoren ja kaupunkini tuhoista. Veneet kelluvat nyt kaduilla, joissa ennen ajoin autollani. En voi uskoa tätä, Jwoww kirjoitti verkossa.

Parhaillaan New Yorkin ja Ner Jerseyn alueille odotetaan uutta myrskyä, joten tilanne ei ole vielä ohi. Kerroimme aiemmin kuinka hurrikaani Sandy aiheutti pahaa jälkeä myös Seinfield ja Rescue Me -televisiosarjojen kuvauspaikoilla. Myrsky tuhosi muun muassa huoneiston, jossa kuvattiin Woody Allenin vuoden 1987 Radio Days -elokuva.

Monien televisiosarjojen kuvaukset ovat myös kärsineet ongelmista, ja ne on jouduttu keskeyttämään myrskysään ajaksi. Näihin lukeutuvat muun muassa tv-sarjat 30 Rock, The Good Wife ja Kova laki -sarjan spinoff Law & Order: Special Victims Unit. Niin ikään Russell Crowen tähdittämän Noah-elokuvan kuvaukset Long Islandilla on pistetty hetkeksi jäihin.