Miley Cyrusin kihlattu petti? Kuherteli mysteeriblondin kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus meni aiemmin tänä vuonna kihloihin pitkäaikaisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. He rakastuivat toisiinsa The Last Song -elokuvan kuvauksissa muutama vuosi sitten.

Sittemmin Cyrus on kertonut muun muassa haaveilevansa suurperheen perustamisesta. Nyt paratiisissa näyttää kuitenkin olevan ongelmia, sillä 22-vuotias Liam Hemsworth bongattiin viime viikolla läheisissä tunnelmissä mysteeriblondin kanssa. Mies osallistui Beverly Hillsissä järjestettyihin Samsung Galazy Note 2 -juhliin, ja vietti silminnäkijöiden mukaan lähes koko illan kauniin ja tuntemattoman naisen kanssa. Miley Cyrus ei osallistunut kyseisiin juhlallisuuksiin.

– Liam oli teltan nurkassa ja keskusteli kauniin blondin kanssa. He näyttivät hyvin läheisiltä. Kaksikon toimintansa vaikutti siltä, että heidän välillään olisi enemmän kuin pelkkää ystävyyttä, silminnäkijä kertoi Radar Online -sivustolle.

Huhujen mukaan Nälkäpeli-elokuvan toista osaa parhaillaan kuvaava Liam ei yrittänyt salailla yhteistä hetkeään naisen kanssa. Tähtipari erosi vuonna 2010 muutaman kuukauden seurustelun jälkeen, mutta he palasivat pian takaisin yhteen. Näyttelijäkomistus pyysi tyttöystäväänsä vaimokseen toukokuussa Miley Cyruksen takapihalla.

Disney-kaunotar Miley Cyrus on aiemmin seurustellut muun muassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui taannoin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.