Nainen synnytti kahdet kaksoset vuoden sisään: ”Tilastollinen ihme”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalta kantautuu silloin tällöin erikoisia synnytystarinoita. Jotkut naiset ovat esimerkiksi saaneet tietää olevansa raskaana samana päivänä, kun heidän vauvansa syntyy. Nyt erään brittiläisen pariskunnan uutisoidaan olevan haltioissaan maagisesta jälkikasvustaan.

Berkshiressa asuva aviopari Jag ja Carla Sohdi yrittivät pitkään saada lapsen. 33-vuotias nainen sai kuulla taannoin elämää muuttavan uutisen, kun lääkäri kertoi hänen odottavan kaksosia. Onnellinen vaimo synnytti kaksostytöt Rosan ja Sonyan viime vuonna. Kaksi kuukautta myöhemmin esikoistensa syntymisestä perheenäiti sai kuulla lääkäriltä huikean ilouutisen.

Carla Sohdi sai nimittäin tietää, että hän odottaa jälleen kaksosia. Lääkäritkin olivat ihmeissään, kun perheenäiti synnytti samana vuonna toisen ”setin” kaksosvauvoja. Pojat Antonio ja Zachary syntyivät kolme päivää ennen kuin heidän isosiskonsa olisivat täyttäneet yhden vuoden. Tapauksen todennäköisyys on yksi viidestäkymmenestätuhannesta.

– Emme voineet uskoa sitä. Pelkäsimme, että emme saa lapsia. Yhtäkkiä kotiimme tupsahti neljä lasta alle vuodessa. En voisi pyytää mitään enempää, Carla Sohdi kertoi The Sunday Mirror -lehdelle.