Siivooja varasti 130 000 euron taulut – halusi remontoida kotinsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poliisin tietoon tulee harmillisen usein siivoojien tekemiä rikoksia, joissa esimerkiksi kotisiivoojat ovat varastaneet huonokuntoisten vanhusten taloista rahaa ja arvoesineitä. Nyt erään kotisiivoojan uutisoidaan varastaneen pomoltaan arvokkaita tauluja.

Cresentla Ragonton -niminen 58-vuotias nainen työskenteli italialaisen pankkiirin Giuseppe Ciardin Lontoossa sijaitsevassa kodissa siivoojana kuuden vuoden ajan. Työntekijä kuitenkin petti törkeästi pomonsa luottamuksen, kun hän varasti pankkiirin 100.000 punnan, eli noin 130.000 euron, arvoiset taulut.

Kotisiivooja yritti myydä taulut Bonhams-huutokaupassa, mutta poliisi keskeytti kaupan ennen sen alkamista. Cresentla Ragonton päätyi käsirautoihin ja hänet kuljetettiin poliisilaitokselle. Kuulusteluissa kotisiivooja kertoi yrittäneensä myydä taulut, jotta hän saisi rahaa velkojensa maksamiseen. Lisäksi nainen halusi remontoida kotinsa, koska hänen talonsa on ”niin kylmä”, The Daily Mail -sivusto uutisoi.