Christina Aguilera yritti iskeä Vanessa Hudgensin? Aneli kotiinsa jatkoille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulaja Christina Aguilera on toiminut viime aikoina Yhdysvaltojen The Voice -laulukilpailussa mentorina ja tuomarina, ja siinä sivussa hän on ehtinyt työstää uutta Lotus-albumiaan, joka ilmestyy 14. marraskuuta.

Christina on ollut otsikoissa myös lihomisensa ja nykyisen rehevän olemuksensa merkeissä. Nyt Radar Online kertoo 31-vuotiaan laulajataren yrittäneen iskeä 23-vuotiasta entistä teinitähti Vanessa Hudgensia ja tämän poikaystävää, Matt Rutleria.

Kolmikko oli Samsung Galaxy Note II -puhelimen julkistamisjuhlissa, jossa selkeästi alkoholin vaikutuksen alaisena olleen Aguileran kerrotaan liimaantuneen nuorenparin seuraan. Laulajattaren humalainen flirttailu kulminoitui lopulta siihen, että hän alkoi anelemaan Vanessaa ja Matt Ruttleria tulemaan hänen kanssaan kotiinsa. Pariskunta kuitenkin kieltäytyi ehdotuksesta kohteliaasti.

Viime vuonna Christina sai tunnustusta muodokkuudestaan, sillä laulajalle myönnettiin oma tähti Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista vuoden 2010 lopulla. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Aguileralla on Max-poika entisen aviomiehensä kanssa.