Mitä Tamara Ecclestonen rinnoille tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Hän keikistelee mielellään julkkisjuhlilla paljastavissa asuissa, ja hänen rintamuksensa onkin vaikuttanut viime aikoina kasvaneen.

28-vuotias seurapiirikaunotar on nyt kuvattu Lontoossa Collars & Coats Gala Ball 2012 -tapahtumassa, jossa tuettiin löytökoirien ja -kissojen elämää. Tapansa mukaan Tamara saapui paikalle hyvin paljastavassa asussa, joka samalla paljasti tavalla tai toisella viime aikoina hieman pullistuneen rintamuksen. Paikalla olleet kissat ja koirat tuskin osasivat antaa arvoa rohkealle asuvalinnalle.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.