Nainen kaatui jalkakäytävällä – syyttää supertähteä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oscar-voittaja ja suosittu hiphop-tähti Jamie Foxx muistetaan muun muassa elokuvista Collateral, Kaameat pomot ja Lainkuuliainen kansalainen. Musiikkipuolella mies on tehnyt yhteistyötä Justin Timberlaken, Rick Rossin ja Draken kanssa.

Jamie Foxx nähdään seuraavaksi Quentin Tarantinon ohjaaman Django Unchained -elokuvan pääroolissa. Nyt mies on joutunut erikoisen syytöksen kohteeksi. TMZ-verkkosivuston mukaan Catherine Jones -niminen nainen oli vieraana Jamie Foxxin kotona pidetyissä juhlissa viime vuonna, ja hän kaatui supertähden pihassa olleella jalkakäytävällä. Onnettomuudessa loukkaantunut nainen syyttää kaatumisestaan Foxxia, ja on nyt nostanut kanteen miestä vastaan Los Angelesin tuomioistuimessa.

Catherinen mukaan hän kaatui, koska Jamie Foxx oli laiminlyönyt jalkakäytävän kunnossapidon. Nainen vaatii Jamieta maksamaan hänen sairaalakuluistaan ja muista vahingoista yhteensä 10.000 dollaria. TMZ-verkkosivusto ei saanut Jamie Foxxilta kommenttia tapaukseen.