Paris Hilton yläosattomissa mainosvideolla: Seksikäs merenneito!

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seurapiirikaunotar ja ökyrikas julkkistähti Paris Hilton viihtyy nykyään suomalaistaustaisen miehen, 21-vuotiaan River Viiperin, käsipuolessa. Näyttelijä Riitta Viiperin poika on luonut menestyksekästä uraa mallina. Pariskunta on kuvattu viime aikoina yhdessä julkkisjuhlissa.

Nyt 31-vuotias Paris Hilton nähdään tuoreimmalla mainosvideollaan yläosattomissa. Mallikaunotar nimittäin mainostaa uutta Siren-hajuvettään seksikkääksi merenneidoksi pukeutuneena. Nettivideolla blondi keimailee veden äärellä viettelevissä asennoissa.

Kuva: YouTube

Seurapiirikaunottaren edellinen yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.