Jehovan todistajat kielsivät itsetyydytyksen – videosta hulvaton parodiaversio

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monissa uskonnoissa itsetyydytystä pidetään jonkinlaisena syntinä, jonka harjoittaminen ei ole suotavaa. Näin on myös Jehovan todistajien joukossa. He julkaisivatkin taannoin nettivideon, jolla välittivät masturboinnin vastaista sanomaansa kuuroille.

Kuva: YouTube

Kyseinen video on nyt saanut uuden version, jossa taustamusiikkina kuullaan 50 Cent -räppärin In da Club -hittikappale. Jehovan todistajien elehtimät viittomat onkin onnistuttu rytmittämään varsin koomisesti rap-kappaleen tahtiin.

Raamatun kohtia tulkitsevat miehet äityvät videolla lopulta varsin intensiivisiin eleisiin ja ilmeisiin. Käsiensä liikkein herrat simuloivat muun muassa kansainvälisiä seksiin viittaavia eleitä. Mikäli video oli jo aiemmin varsin koominen, tekevät 50 Centin rohkeat sanoitukset siitä entistä härskimmän.